Vår profil

Om skolen

Nordberg skole er en ungdomsskole med rundt 640 elever og 55 ansatte. Skolen ligger vakkert til nord i Oslo ved inngangen til Nordmarka, og våre nærmeste naboer er blant annet Norges Idrettshøyskole, studentbyen på Kringsjå, Lyn-banen og Sognsvann. Skolen har elever fra barneskolene Kringsjå, Korsvoll og Tåsen. 

Vår visjon

Vår visjon; "Nordberg skole – den beste starten på fremtiden", initierer at vårt mål er å gi alle elever det beste utgangspunktet for videre utdanning og et godt sosialt liv. I tillegg til høy faglig kompetanse, skal våre elever kunne mestre hverdagen på en best mulig måte, være forberedt på å kunne ta reflekterte, gode valg og takle ulike utfordringer de møter. Elevene på Nordberg skole har gode faglige resultater, og våre undersøkelser viser at elevene trives på skolen. De presterer også godt innen kultur og idrett, og elevene våre deltar aktivt i ulike arrangementer i regi av osloskolen. Våre høyt utdannede og motiverte ansatte viser et sterkt faglig engasjement, med mål om å kunne tilrettelegge for elevenes videre læring og utvikling. 

Samarbeid med ulike aktører i Nordre Aker bydel

Nordberg skole har et godt samarbeid med ulike aktører i Nordre Aker bydel, og vi er spesielt stolte av vårt tette og nære samarbeid med dyktige kollegaer som holder til i nabobygningen "Glasshuset". Her kan elevene delta i ulike aktiviteter og få veiledning av fagpersoner i og etter skoletid. Vi har også en aktiv og engasjert foreldregruppe som skolen samarbeider godt med for at hver enkelt elev skal trives og oppleve mestring! 

Fakta om Nordberg skole

Ca 640 elever

7 klasser på 8. og 10. trinn og 8 klasser på 9. trinn - 22 klasser totalt

Ca 55 lærere

Bygg fra 1997

Egen kantine og bibliotek

Drawing of a city